• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Aliağa Belediyesi’nin Zeytin Fidanı Dağıtımları Sürüyor

Aliağa Belediyesi’nin Zeytin Fidanı Dağıtımları Sürüyor
Aliağa Belediyesi’nin “Tarımsal Kalkınma ve Üreticiye Destek Projesi” kapsamında kırsal mahallelerde başlattığı zeytin fidanı dağıtımları tüm hızıyla sürüyor.

Aliağa Belediyesi’nin Zeytin Fidanı Dağıtımları Sürüyor.

Üç Günde 4 Bine Yakın Zeytin Fidanı Dağıtıldı.

Aliağa Belediyesi’nin “Tarımsal Kalkınma ve Üreticiye Destek Projesi” kapsamında kırsal mahallelerde başlattığı zeytin fidanı dağıtımları tüm hızıyla sürüyor. 

Çıtak ve Çaltılıdere Mahallelerinde “Üretimde Bereket, Üreticimize Destek” adıyla başlayan zeytin fidanı dağıtımları Güzelhisar, Samurlu, Uzunhasanlar, Kalabak ve Hacıömerli Mahallelerinde devam etti. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından organize edilen dağıtım programında üç günde Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı 150 çiftçiye 4 bine yakın zeytin fidanı teslim edildi.  

“Tarımsal Kalkınma ve Üreticiye Destek Projesi”nin ilk desteklemeleri olan zeytin fidanı dağıtım programına Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) dışında olup da zeytin üreticiliği yapmak isteyen köylerdeki tüm vatandaşlar dahil edildi.  Kırsal Mahallelerde hafta boyunca sürecek olan zeytin fidanı dağıtımlarına üreticiler yoğun ilgi gösterirken desteklemelerden ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ettiler. 

GÜZELHİSAR MUHTARI ŞEHAVET KANDEMİR: “ZEYTİNCİLİĞİN MAHALLEMİZ İÇİN BÜYÜK ÖNEMİ VAR”
“Tarımsal Kalkınma ve Üreticiye Destek Projesi” zeytin destekleme programı hakkında konuşan Güzelhisar Mahalle Muhtarı Şehavet Kandemir, “Zeytin demek hayat demektir. Zeytinciliğin mahallemiz için büyük önemi var. Zeytin desteklemeleri gelecek için de önemli bir çalışma oluyor. Zeytin desteklemelerin yanı sıra mahallemizde inşası devam eden Güzelhisar Sosyal Tesisleri projesi ve yapılan tüm çalışmalar için Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ediyorum” dedi. 

KALABAK MUHTARI MEHMET KARTAL: “ÇİFTÇİLERİMİZİN DESTEKLENMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”
Aliağa Belediyesi’nin her zaman üreticinin yanında olduğunu belirten Kalabak Mahalle Muhtarı Mehmet Kartal, “Aliağa Belediyesi üreticinin yanında olduğunu her zaman hissettiriyor. Mahallemizde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra çiftçilerimizin desteklenmesi bizleri mutlu etti. Zeytin fidanı dağıtımlarının ardından meyve fidanı desteği de bekliyoruz. Yapılan hizmetlerden ötürü Aliağa Belediyesi’ne mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Samurlu Mahalle Muhtarı Fikri Narşap, Uzunhasanlar Mahalle Muhtarı Hasan Özçelik ve Hacıömerli Mahalle Muhtarı Suat Ural da mahallelerine yapılan zeytin fidanı desteğinden dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür etti.  /// EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi’nin-zeytin-fidani-dagitimlari-suruyor-(1).jpgaliaga-belediyesi’nin-zeytin-fidani-dagitimlari-suruyor-(4).jpgaliaga-belediyesi’nin-zeytin-fidani-dagitimlari-suruyor-(7).jpgaliaga-belediyesi’nin-zeytin-fidani-dagitimlari-suruyor-(9).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894