• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Seçim Startını Verdi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Seçim Startını Verdi
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri için seçim startını verdi. 

Başkan Serkan Acar, seçim çalışmalarına belediye birimlerinde görev yapan personeli ziyaret ederek başladı. Birimleri tek tek gezen Başkan Serkan Acar, belediye personeline son beş yılda yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “BİR BAŞARI ELDE ETMİŞSEK BUNUN TEK SAHİBİ SİZLERSİNİZ”

Son beş yılda gerçekleştirilen projelerde en büyük katkının personele ait olduğunu belirten Başkan Serkan Acar, personele hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2014 yılından beri beş yıldır görev yapıyoruz. Bu süre zarfında pek çok şeyi başardık. Halk nezdinde bir başarı elde etmişsek bunun tek sahibi sizlersiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Biliyorum güzel şeyler yaptık ama eminim ki daha iyilerini yapabilecek bir ekibiz. İnşallah önümüzdeki beş yılda daha iyilerini yapacağız”

BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Başkan Serkan Acar, belediye personeline yaptığı ziyaretin ardından Cuma namazını Yukarı Şehit Kemal Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte kıldı. Cuma namazının ardından taziye evinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Serkan Acar, son olarak Aliağa kabristanlığında bulunan Şehitliği ziyaret ederek vatan uğruna canını feda eden şehitler için dua etti.  /EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-secim-startini-verdi-4.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-secim-startini-verdi-8.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-secim-startini-verdi-6.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-secim-startini-verdi-3-(2).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894