• BIST 9627.66
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; A Takımını Topladı

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; A Takımını Topladı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısının ardından ayağının tozu...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican;  geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısının ardından ayağının tozu ile A takımını topladı. 30 ilçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte ilçe Teşkilat Başkanlarının katıldığı toplantının ana gündem maddesi kongreler süreci oldu.

4 Temmuz itibari ile delege dağılım listelerinin ilanı ile sürecin işlemeye başladığını belirten Başkan Delican; toplantıda seçim takvimini paylaşarak önemli mesajlar verdi. Takvime göre; 26 Temmuz'a kadar ilçe delege seçimleri tamamlanmış olacak.19 Ağustos - 12 kasım tarihleri arasında da ilçe kongreleri tamamlanması hedefleniyor. 18 Kasım ile 25 Şubat aralığında da İl Kongreleri yapılmış olacak.

ZAFİYETE GEÇİT YOK...

Kongre takviminin İzmir’deki işleyişine değinen İl Başkanı Delican, “Burada önceliğimiz delegelerimizin seçimlerine hassasiyet göstermektir. AK Parti çatısı altındaki herkes kurumsal yapıya ve seçim usullerine maksimum hassasiyeti göstermelidir. Bu noktada; Genel merkezimizin kriterleri doğrultusunda ilçe başkanlarımızın şahsi yakınlıktan ziyade, partimizin geleceğini düşünerek hareket edeceğine ve delege listelerini özenle hazırlayacağına inanıyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; bu değişim sürecinin gerekliliğini ve kriterleri çok net bir biçimde açıkladı. Dinamik ve aktif yeni katılımlarla çok daha güçlü bir teşkilatlanma hedefi ile hareket edeceğiz." diye konuştu.

İlçe teşkilatlarında yürütme kurulları üye sayılarının düşürüldüğünü, her kişinin bir tek görev alabileceğini açıklayan Başkan Bülent Delican;  en önemli kriterin ise yeni yapılanmanın kişisel ilişkiler üzerinden  şekillenmesine izin vermemek olduğuna dikkat çekti. Buna göre; Milletvekillerinin ve Parti Yöneticilerinin birinci dereceden yakınları, yönetim kademelerinde yer alamayacak. Delican; bu değişikliklerin hem teşkilat içinde hem de hizmet üretiminde zaman, enerji ve inisiyatif kullanımında zafiyete yer vermemek açısından önemli olduğunu söyledi.

ÇİLİNGİRE GEREK YOK; ANAHTAR...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; açıklamalarını şöyle sürdürdü; "AK Parti teşkilatlarında; kişisel ikbal değil, milletin istikbali için görev almak, görev devretmek vardır. Görev adamı olmak, koordineli çalışmak, takım olmak vardır. Hangi dönemde ve kademede görev almış olursak olalım çıktığımız yola sadakat vardır. 16 yıllık yolculuğumuz boyunca teşkilatlarımız açısından değişmeyen en önemli yenilenme ve gelişme olmuştur." 

"İzmir'in anahtarı cebimizdedir. Çilingire hacet yoktur. 2019'da bu anahtarı kullanacak; İzmir'i yerelde de layık olduğu hizmete kavuşturacağız." Diyen Başkan Delican; referandum sonrası yaptırdıkları araştırma sonuçlarına da değinerek şunları söyledi; "Önümüzdeki dönemde; İzmir'e hak ettiğini teslim etmenin lafla değil, icraatla olduğunu çok daha güçlü bir şekilde ortaya koyacağız. İzmir'in nabzını tutuyoruz. Yerel yönetimlerden; Büyükşehir Belediyesi'nden memnuniyet oldukça düşük. Demek ki İzmir bir değişime gebelik yaşıyor. Başta alt yapı olmak üzere; ulaşım ve çarpık kentleşme gibi sorunlar İzmirli hemşerilerimizin ilk sıralarda dile getirdikleri. Elde ettiğimiz verileri pek çok açıdan değerlendirerek yol haritamızı çıkarıyoruz. İzmir; esnafı  çiftçisi;  genci, yaşlısı, kadını, genci çocuğu ile çok daha iyi bir yönetimi ve kendisi ile bütünleşmiş bir hizmet ağını hak ediyor."

BİR AĞAÇ DALLARI VE YAPRAKLARI İLE ...

Şems-i Tebrizi'nin "Yolun var mı ki, yoldaş bulamadım diye feryat ediyorsun?' sözünü hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; " Şükürler olsun ki; yolu olanlardanız. Milletin sinesini gök kubbe belleyenlerden, hakka ve halka hizmeti düstur edinenlerdeniz. Bizim feryadımız ancak, bu millete diz çöktürmek isteyenlere karşı olur, bu devleti ele geçirmek isteyene karşı olur. Kongre sürecini de; yolumuzdan, hedeflerimizden ve ufkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden hayata geçirecek ve inşallah yüzümüzün akıyla hep birlikte tamamlayacağız." diye konuştu.

Bir ağacın; dalları ve yaprakları ile bütün olduğuna dikkat çeken Delican; "Bizim gövdemiz belli, köklerimiz sağlam, mevsimler gelir geçer, güneş de görürüz yağmur da, kar da tipi de ve zamanı geldiğinde yine bir bütün olarak meyve veririz. Bir aşı dönemi yaşayacak ve milletimiz, ülkemiz için daha verimli bir hizmet sürecine gireceğiz.  Biz her zaman "ne ekersen, onu biçersin" sözünün özüne dayanarak çalıştık. Bundan sonra da öyle olacak. Bu toprakların bereketi, milletimizin istekleri önceliğimizdir. An itibari ile gündemimiz; daha çok ekmek,  yani daha çok çalışmaktır.  Milletimize layık olmak ve hedeflerimize ulaşmaktır. Yenilenecek, güçlenecek ve İzmir'i çantada keklik görenlere de; bu şehrin keklik değil;  bir albatros olduğunu göstereceğiz." Dedi./ EGE BASIN  GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894