• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Ak Gençlik İzmir’den, Küçük Menderes Çıkartması

Ak Gençlik İzmir’den, Küçük Menderes Çıkartması
Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir İl Teşkilat Başkanı Uğur Özcan, İzmir İl Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Onur Selbi, Küçük Menderes Bölge Koordinatörü Ünal Arı ve İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Küçük Menderes’te hafta sonu mesai

Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir İl Teşkilat Başkanı Uğur Özcan, İzmir İl Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Onur Selbi, Küçük Menderes Bölge Koordinatörü Ünal Arı ve İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Küçük Menderes’te hafta sonu mesaisi yaptılar.

ÖDEMİŞ’TE SÜREKLİ’NİN KATILIMIYLA İSTİŞARE BULUŞMASI

5 Kasım 2016 Cumartesi günü Bayındır’da, Bayındır İlçe Gençlik Kolları’yla bir araya gelen Ak Gençlik gündemi, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte değerlendirdiler. Daha sonrasında ise, Tire Ak Gençlik ile Ak Mescit Mahallesi’ne ziyarette bulunan Ak Gençlik, Ak Mescit’te gerçekleştirilen bir düğün merasimine katılarak, gelin ile damada mutluluklar dilediler.

Pazar günü Ödemiş Ak Gençlik ile kahvaltıda buluşan Ak Gençlik, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile buluştu ve gündemi Ak Gençlik ile istişare etti.

ANA GÜNDEM: ‘YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK SİSTEMİ’

Beydağ’da, Beğday Ak Gençlik ile ev ziyaretleri ve kahve ziyaretleri gerçekleştirildi. Son olarak ise, Kiraz Ak Gençlik ile yemekte buluşan Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Adil Yüksel’in teşkilatıyla başkanlık ve yeni anayasayı konuşarak yeni anayasanın ve başkanlık sisteminin önemini anlattı. Ülkemizin daha hızlı büyümesi istikrarın devamı için başkanlık sisteminin önemine değinildi.

ADİL YÜKSEL:”AK PARTİ TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİDİR”

Ak Parti’nin ülkenin lokomotifi olduğunu söyleyen Yüksel: “Tek başına iktidar olmanın nimetlerini 14 yıldır yaşıyoruz. Hamdolsun, istikrar ortada. Koalisyonlarla yönetilen bir Türkiye’nin kayıplarını geçmişte gördük. Bizim derdimiz güçlü Türkiye. Onun için de başkanlık ve yeni anayasa çok önemli.”

Yüksel, gençlere yönelik olarak: “Bizim yolumuz millete hizmet yoludur. Onun için de çok çalışarak daha güçlü bir Türkiye yaratacağız” ifadelerini kullandı.

Tüm İzmir ilçe teşkilatları ile gurur duyduğunu söyleyen Yüksel: “Her ilçe teşkilatıma ve yönetimime, çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

UĞUR ÖZCAN: “7 OCAK 2017 ‘DE BÖLGEMİZDE BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Teşkilat başkanı Uğur Özcan ise konuşmasında: “7 Ocak tarihinde, bölgemizde Gençlik Kolları mahalle başkanlarımız ile bir araya gelip, teşkilatın azı dişi olan kardeşlerimizle gündemi ve Türkiye’nin gereksinimlerini istişare edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
Bölgenin, her zaman çalışkan bir gençlik yapısına sahip olduğunu söyleyen Özcan, tüm teşkilatına teşekkür etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894