• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Agora Alışveriş Merkezi 15. Yıldönümünü Muhteşem Etkinlikler İle Kutladı!

Agora Alışveriş Merkezi 15. Yıldönümünü Muhteşem Etkinlikler İle Kutladı!
2003 yılından itibaren İzmirlilerin vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen, seçkin mağazaları bünyesinde

2003 yılından itibaren İzmirlilerin vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen,  seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Agora Alışveriş Merkezi, 15 yıldır perakende sektörünün yenilikçi, başarılı ve önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Kaliteli hizmet anlayışı ve yaptığı etkinlikler ile tercih sebebi olan Agora AVM’nin başarısı her yıl artan giriş sayıları ile katlanmaktadır.  Yaptığı etkinlik ve kampanyalarla tercih sebebi olan Agora Alışveriş Merkezi, 15.yıl kutlamaları kapsamında ziyaretçilerini çok özel etkinlikler ve ünlü konuklarla buluşturdu.

YILDÖNÜMÜNE ÖZEL AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ D&R İMZA GÜNLERİ KAPSAMINDA, 14 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ ÜNLÜ ŞARKICI BETÜL DEMİRİ KONUK ETTİ.

Popüler müziğin başarılı ismi Betül Demir D&R imza günleri kapsamında Agora Alışveriş Merkezi’nin 15. Yıl Dönümüne Özel Akustik Mini Konser ve İmza Günü ile 14 Mart Çarşamba günü saat 18:00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte Betül Demir, sevenleri ile hep bir ağızdan söylediği şarkılar ile ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşattı. Konser sonrası Betül Demir sevenleri için kendi müzik cdlerini imzaladı. Onlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmeyen Demir,  İzmir’de olmanın mutluluk verdiğini dile getirdi.

POP MÜZİĞİN SEVİLEN İSMİ SİNAN AKÇIL AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANDI!

Magazin gündeminde sıklıkla yer alan pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl, 17 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nin 15. yıl dönümüne özel konseri ile hayranlarıyla buluştu. Kendine has yorumu ve enerjik tavırları ile dikkat çeken Sinan Akçıl, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin kulakların pasını sildi. 17 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de sahne alan ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarını Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için seslendirdi. Hayranları ile yakından ilgilenen Akçıl; söz ve bestesi kendine ait olan şarkılarını seslendirirken sahneden aşağıya inerek onlarla kucaklaştı. Konser sonrası Sinan Akçıl; “İzmir bugün inanılmazdı, şarkılarıma eşlik eden tüm İzmirlilere ve bu organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” diyerek; “Agora Alışveriş Merkezi’nin 15. yılını en içten dileklerimle kutluyorum" sözleri ile hayranlarıyla vedalaştı.

‘’SHUKAR MUZIKA’’ 17 MART’TA BALKAN MÜZİKLERİ İLE AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEYDİ!

Dünya müziği ve Balkan halk ezgilerinden oluşan repertuvarının yanı sıra; Popüler kültür müziklerini balkan, reggae, rumba, ska, rock, rock&roll ve benzeri altyapılarla harmanlayarak dinleyicilere sunan müzik grubu Shukar Muzika 17 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de Agora Alışveriş Merkezindeydi. Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından çok beğenilen grup iki saat sahnede kalarak, dinleyicilerine müzik ziyafeti verdiler.

RETROBÜS İLE ANILAR AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE CANLANDI!

RETROBÜS Grubu 18 Mart Pazar günü saat 17.00’de A blok etkinlik alanında ziyaretçilere unutulmaz bir konser verdiler. Sahnede giydikleri dönem kostümleri, kullandıkları aksesuarlar ve ses taklitleriyle Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinden tam not alan Grup sahnede tiyatral bir gösteri yaşatırken; Çanakkale Türküsünü hep bir ağızdan söylerken de duygu dolu anlar yaşattılar. 7’den 70’e bütün herkese hitap eden grup 60'ların, 70'lerin ve 80'lerin efsane sanatçıları Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray ve İlhan İrem gibi daha birçok ismin şarkılarını yorumlarken dinleyenleri günümüzden alıp, geçmişe götürdüler. 

Agora Alışveriş Merkezi Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; 15 yıldır kendilerini bu ailenin parçası olarak gören sevgili İzmirlilere ve Agora Alışveriş Merkezi’nin değerli tüm çalışanlarına en içten teşekkürlerini ileterek; kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet anlayışının artarak devam edeceğini iletti. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894