• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Adıgüzel Muhtarlıkta Kırkıncı Yıla Girişini Kutladı

Adıgüzel Muhtarlıkta Kırkıncı Yıla Girişini Kutladı
Muhtarlık görevinde 40. Yılını giren Zafer mahalle muhtarı Ali Adıgüzel Zafer Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası önünde lokma döktürdü.

ADIGÜZEL MUHTARLIKTA KIRKINCI YILA GİRİŞİNİ KUTLADI

Muhtarlık görevinde 40. Yılını giren Zafer mahalle muhtarı Ali Adıgüzel Zafer Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası önünde lokma döktürdü. Muhtarın 40. Yılını kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık daha nice sağlıklı uzun yıllar diledi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Adıgüzel muhtarlığının 40 yılını kutladı.  1977 yılından bu yana Zafer Mahallesinde muhtarlık görevini yürüten Muhtar Ali Adıgüzel 40 yıldan bu yana muhtarlık görevine bilfiil aynı mahallede aralıksız olarak devam ettirdi. Azaları ile birlikte lokma döktüren Muhtar Adıgüzel bu süreci mahalle sakinleri ile paylaştıklarını ifade ederek 40 yıldır muhtarlık yapmanın anahtarının insanı çok sevmek olduğunu kaydetti.  Zafer mahallesi ile bir bütün haline geldiğini vurgulayan Adıgüzel "İnsanı ve bir bütün olarak doğayı, hayvanları da sevdiğinizde başarı kendiliğinden geliyor. Ömrümün yettiği kadar muhtarlığa devam etmek istiyorum. Güne mahalleli ile başlayıp, günü mahalleli ile bitirmek bana büyük keyif veriyor” dedi.

Muhtar Adıgüzel’in lokma hayrına diğer Mahalle Muhtarları ile birlikte katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Muhtarımı tüm kalbimle kutluyorum. 40 yıl boyunca aynı yerde muhtar seçilebilmek gerçekten onur ve gurur verici bir durum. Belli ki mahallesi Muhtarımız Ali Adıgüzel ağabeyimizi çok sevmiş ve güvenmiş. Siz muhtarlarımız bizler için çok değerlisiniz. Vatandaşla aramızda köprüsünüz. Bizden önce mahallenin ve mahalle sakinlerinin sıkıntısını sorununu sizler bilirsiniz, sizler üstlenirsiniz. Sizler benim uç beylerim, demokrasinin ilk ayağı olan kişilersiniz. 2 dönemdir yaptığım belediye başkanlığı dönemimde bizlere de yol gösterdiniz.  Allah size daha nice sağlıklı uzun yıllarda hizmet etmeyi nasip etsin. Allah hayrınızı da kabul etsin. Kırkıncı yılınız kutlu olsun” diye konuştu./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894